Salih Zeki Anadolu Lisesi

Eskişehir / Odunpazarı

Hesapla
Salih Zeki Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
14
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 93.7026
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Salih Zeki Anadolu Lisesi Eskişehir ili Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Salih Zeki Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Salih Zeki Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "93.7026".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
93.7026
2022
92.3417
2021
91.0878
2020
86.9001
Salih Zeki Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Salih Zeki Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Salih Zeki Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Salih Zeki Anadolu Lisesi 9.930 m2si kapalı olmak üzere toplam 24.197 m2lik bir alana sahiptir. 22 adet derslik, bir adet resim işliği, bir adet fizik, bir adet kimya ve biyoloji laboratuvarı, bir kütüphane, bir bilgi işlem odası, idare odaları ve çok amaçlı salon kullanıma uygun salonu ile zemin hariç üç katlı bir binadır. Kapalı alanların dışında ayrıca geniş alanları, futbol, voleybol ve basketbol gibi spor alanları ile büyük bir öğrenci kitlesine hitap edebilecek kapasitede örnek bir tesise sahiptir. Salih Zeki Lisesi, Anadolu liseleri ile Yabancı Dil Ağırlıklı Liselerin birleştirilmesi ile ilgili MEB Orta Öğretim Genel Müdürlüğünün 12.07.2005 tarih ve 07693 sayılı emirleri ekinde alınan 05.07.2005.tarih ve 7374 sayılı bakanlık onayı ile SALİH ZEKİ ANADOLU LİSESİ olmuştur. Salih Zeki Anadolu Lisesine 2010 yılında, Kapalı spor salonu yapılmıştır. 2011 -2012 Eğitim öğretim yılında okul arka bahçesi Odunpazarı Belediyesinin katkılarıyla yeşillendirilmiş, Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla asfaltlanmış ve basketbol sahası yapılmıştır. Aynı yıl okul yemekhanesi yapım çalışması gerçekleştirilmiş ve Milli Eğitim Bakanlığınca sağlanan ödenekle okul dış cephe ısı yalıtımı ve badanası yapılmıştır. Fatih projesi kapsamında tüm sınıflarımız interaktif tahtayla donatılmıştır.

Salih Zeki Anadolu Lisesi bir müdür, bir müdür başyardımcısı, iki müdür yardımcısı, bir memur, bir hizmetli ve 45 öğretmeniyle; 560 öğrenciye Eğitim-Öğretim hizmeti vermektedir.

Vizyon Toplumumuzu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmak, bilgi Çağının gerektirdiği özellikleri taşıyabilen ve uygulayabilen bireyler yetiştirmek.

Misyon Tüm öğrenciler; Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında geleceği bugünden şekillendirme sorumluluğuna sahip, çağdaş, uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar Spor Nike Halı Saha Futbol Turnuvası Eskişehir Birinciliği Ankara Grup Birinciliği Tiyatro Eskişehir Sanat Derneği En İyi Oyun Kat Konseyinde en iyi kostüm, umut vadeden kadın ve erkek oyuncu

Okulun YGS/LYS Başarı Durumu

LYS de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi Başarı

Salih Zeki Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Salih Zeki Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: GÜLTEPE MAHALLESİ OKÇULAR SOKAK NO3 26040 ESKİŞEHİR

Tel: (222) 239 47 91

Fax: 222 239 55 95

web: http://salihzeki.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Salih Zeki Anadolu Lisesi ile ilgili 14 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Ben Eskişehire yeni geldim ve bu okula gittmek istiyorum obp puanım 92 okula alınırmıyım okul iyimi lütfen cevap verin

2023-08-14 22:41:24

Adrese baglimi kayıt alınıyor lütfen cevap yazarmisiniz

2022-07-06 14:55:31

GUZEL VE BAŞARILI BİR OKUL DİSİPLİN YONUNDEN COK İYİ OGRETMENLER GAYET ANLAYİSLİ İSTERSENİZ OKULDA YEMEK YERİ VAR YAZİLİRSANİZ YERSİNİZ, OGL N PAYDOS LARİNDA DİSARİ CİKMAK YASAK

2021-07-30 12:00:01

Lütfen burada okumuş öğrenciler veya öğretmenler bize bilgi verebilir mi?

2021-07-11 15:05:14
Reklam

lütfen cevap verin

2021-07-10 00:01:05

arkadaşlar benim puanım 88, 5513 buraya girermiyim

2021-07-09 22:04:22

Okumak.

2021-01-06 13:28:12

Okul güzel mi ve sigara veya bıçak taşınıyor mu

2020-11-18 19:23:55

kesinlikle gitmeyin

2020-09-15 21:51:22
BENZER OKULLAR
Yorum 20

Cumhuriyet Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 24

Toki Şehit Savaş Kubaş Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 34

H. Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 6

Nurettin Topçu Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 5

Yılmaz Çetintaş Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Salih Zeki Anadolu Lisesi kaç puan 2024 93.7026
Salih Zeki Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Salih Zeki Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Salih Zeki Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Salih Zeki Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Salih Zeki Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Salih Zeki Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Salih Zeki Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://salihzeki.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Salih Zeki Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Salih Zeki Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Salih Zeki Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Salih Zeki Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız